ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ LIVE - ΑΘΗΝΑ 03/03/18 - Passport Κεραμεικός

ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ LIVE - ΑΘΗΝΑ 03/03/18 - Passport Κεραμεικός

PDFΕκτύπωσηE-mail

27021984_2312636752095626_8282814322080116826_o.jpg

 

Τον Απρίλιο του 2015 ήταν τα δύο κολλητά Sold Out στο Χυτήριο…
Τον Νοέμβριο του 2015 το Sold Out στην Αρχιτεκτονική…
Τον Ιανουάριο του 2017 η μεγαλειώδης συναυλία στο Piraeus 117 Academy, με σχεδόν 2000 θεατές
Φέτος, το 2018, ήρθε η ώρα να γεμίσει και η μεγάλη αίθουσα του Passport.
14 μήνες μετά την τελευταία, μεγαλειώδη εμφάνισή του στην Αθήνα, ο ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ επιστρέφει ζωντανά για την μεγαλύτερη συναυλία που έχει δώσει ποτέ στην πόλη του. 
 
ΣΑΒΒΑΤΟ 03.03, ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ ΖΩΝΤΑΝΑ στο PASSPORT ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
 
Έχοντας σχεδόν ολοκληρώσει τις ηχογραφήσεις για τον καινούργιο του δίσκο, ο ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ, ανανεωμένος και με ολοκαίνουργια κομμάτια στο ρεπερτόριό του, με τον Dj Micro στα Decks, θα παρουσιάσουν ένα Show, το οποίο θα ξεφύγει από τα
καθιερωμένα πλαίσια μίας απλής «συναυλίας».
 
Πλαισιωμένοι από ηθοποιούς, ειδική σκηνογραφία και πολλές άλλες εκπλήξεις, ο ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ και ο Dj Micro καταλαμβάνουν την Κεντρική Σκηνή του Passport στον Κεραμεικό, και υπόσχονται το μέχρι σήμερα καλύτερο Show που έχουν παρουσιάσει
στο κοινό της Αθήνας.
 
Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 21:00. 
 
Η προπώληση θα ξεκινήσει την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου, σε επιλεγμένα σημεία σε όλη την Αθήνα, και Online στο http://www.tickethouse.gr/
Η τιμή εισιτηρίου στην προπώληση θα είναι 8 ευρώ
Η τιμή εισιτηρίου στην είσοδο του χώρου θα είναι 10 ευρώ
 
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =
 
ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ
 
Ο ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ, (Παναγιώτης Κυριακού), είναι μέλος των Ψυχόδραμα 07 και ιδρυτής της Bashment Records.
 
Ξεκίνησε ως MC και Beatmaker το 2001 και στην πάροδο αυτών των ετών, έχει συνεργαστεί σε επίπεδο ηχογράφησης και συναυλιών με πολλά και μεγάλα ονόματα της εγχώριας και παγκόσμιας Hip-Hop σκηνής.
 
Η πρώτη προσωπική κυκλοφορία του ήταν το 2004 με τίτλο «Κάνοντας Μια Βόλτα» και απέσπασε πολύ ευνοϊκές κριτικές. 
Ακουλούθησε το LP «Ήταν Περίεργη Η Κατάσταση», το 2010, από το οποίο ξεχώρισε το κομμάτι «Ξέρω Πια Πόσο Διαρκεί». 
 
Το 2012, κάνοντας μια δημιουργική στροφή στις παραγωγές του και επιλέγοντας “ζωντανά” όργανα, κυκλοφορεί το LP «Mόνο Με Χρώμα», το οποίο τον τοποθέτησε στην πρώτη γραμμή, με κομμάτια όπως τα Ελεύθερος Ακόμα / Εγώ Συγνώμη / Η Μέρα μου όμορφη, κ.α.
 
Τον Μάρτιο του 2015, ο ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ κυκλοφόρησε το τέταρτο κατά σειρά LP του, με τίτλο «Ελπίδα», το οποίο περιελάμβανε δώδεκα κομμάτια. Η «Ελπίδα» συμπεριλήφθηκε ανάμεσα στις κορυφαίες κυκλοφορίες της χρονιάς και ανέδειξε διαχρονικά κομμάτια, όπως τα Φλόγα / Έχω / Το Φως που σε τρομάζει / Λευκή Σημαία, κ.α.
 
Στο πλαίσιο της προώθησης της κυκλοφορίας της «Ελπίδας», ακολούθησε περιοδεία του ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ σε 12 προορισμούς σε ολόκληρη την Ελλάδα. Highlight της περιοδείας ήταν το διπλό (!) sold out, σε δύο διαδοχικές βραδιές στο Θέατρο Χυτήριο
στην Αθήνα, τον Απρίλιο του 2015. 
 
Ακολούθησε το Single «Διηγήματα Χαμένης Νιότης» τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους, και αμέσως μετά, τα δύο εμφατικά Sold Out σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στην Αρχιτεκτονική και το Block33 αντίστοιχα.
 
Ακολούθησε το Single «Κοινωνικό Συμβόλαιο», τον Φεβρουάριο του 2016 και έναν χρόνο μετά, τον Ιανουάριο του 2017, ήρθαν 2 καινούργια κομμάτια, τα «Ξύπνα» και «Ερπετά» και τα 2 μέχρι σήμερα μεγαλύτερα Live, στο Piraeus 117 Academy στην Αθήνα και στο Block33 στη Θεσσαλονίκη.
 
Πιο πρόσφατη κυκλοφορία ήταν το Single «Ευχές για Όλους», λίγο πριν μας αποχαιρετήσει το 2017.
 
Σήμερα, ο ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ έχει σχεδόν ολοκληρώσει τις ηχογραφήσεις για τον καινούργιο του προσωπικό δίσκο, ο οποίος προορίζεται για κυκλοφορία αργότερα μέσα στο 2018, κομμάτια του οποίου θα ερμηνεύσει ζωντανά, στο μεγαλύτερο μέχρι σήμερα Live της καριέρας του.
 
Social Media Links :
 
INNERSENSE PRODUCTIONS ATHENS ©
BASHMENT RECORDS 2018 ©
 
 

© Radio Kyklos | designed by: LernVid.com |