Εισβολέας & The Tedds Live στην Θεσσαλονίκη

Εισβολέας & The Tedds Live στην Θεσσαλονίκη

PDFΕκτύπωσηE-mail

25289754_10156393128820628_3288129760970881470_n.jpg

 

ΕΙΣΒΟΛΕΑΣ & THE TEDDS LIVE – 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018 @ WE
 
Ο Εισβολέας, κατά κόσμον Λιάκος, το αγαπημένο παιδί της χιπ χοπ σκηνής που έχει το θέμα του αλλά και τον μοναδικό του τρόπο να ξεσηκώνει το κοινό, έρχεται για μια και μοναδική εμφάνιση στο Tres την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου. 
Ο Παπανικολός Ηλίας κατά κόσμον "Εισβολέας" γεννήθηκε στην Καλαμάτα το ‘81 και μεγάλωσε στην Αθήνα, καταπιάστηκε με τον στίχο το ‘96 και με την σύνθεση το ‘99, είναι ένας αυτοδημιούργητος μουσικός καθώς έμαθε να παίζει όργανα, να γράφει μουσική και να συνθέτει μόνος του κατα κύριο λόγο Hip-Hop. 
 
Η πρώτη δισκογραφική του κυκλοφορία έγινε το 2001 και από τότε έχει κυκλοφορήσει επίσημα ακόμα 8 δίσκους.
Έχει εμφανιστεί σε μουσικές σκηνές και σε φεστιβάλ σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη και την Κύπρο. 
Έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες απο διάφορα είδη όπως οι Ιmam Βaildi, Ματούλα Ζαμάνη, Guru (Gangstarr), Ελένη Τσαλιγοπούλου, Δημήτρη Πουλικάκο και άλλους.
 
Tα τελευταία χρόνια έχει φτιάξει μαζί με τους συνεργάτες του, Κωνσταντίνο Φόρτσα και Κωνσταντίνο Στέργιου, μια δεκαμελή μπάντα που λέγονται "Εισβολέας& Τhe Τedds". Αυτήν την περίοδο ηχογραφούν τον δεύτερο δίσκο που θα έχει τίτλο "Φυλακές Ανηλίκων". 
 
Στις συναυλίες του Εισβολέα θα ακούσεις ένα συνοθύλευμα από ήχους και ρυθμούς, απο Hip-Hop μέχρι παραδοσιακά όργανα και απο Breakbeats μέχρι Funk, κι έτσι κανένας δεν μένει ποτέ ανικανοποίητος! 
 
Ραντεβού στο WE λοιπόν στις 19 Iανουαρίου για ενα και μοναδικό live performance.
 
Warm Up Session by DJ Cutbrawl
 
Tιμή Εισητηρίου 8€ (με μπύρα)
 
H προπώληση των εισιτηριών θα ανακοινωθεί σύντομα!
 
 
 

© Radio Kyklos | designed by: LernVid.com |